top of page

Wilt u af van deze vervelende gewoonte, laat mij uw helpen want dan is het anti-nagelbijt arrangement zeker een uitkomst voor uw!

Bij nagelbijters groeit de nagel sneller dan bij niet nagelbijters. Hierdoor zullen de opvul -behandelingen sneller achter elkaar moeten plaats vinden. Tevens worden er tussen de opvulbehandelingen nog controlebehandelingen ingepland, om te voorkomen dat u door een klein randje of velletje aan de nagelriem geprikkeld wordt om weer te gaan bijten. Het doel van deze behandeling is immers dat u in ruil voor uw nagelbijt-gewoonte, mooie en sterke nagels krijgt.     Deze behandeling bij Party Boutique is zeker weten uw stok achter de deur, vele gingen uw voor!!


Het arrangement ziet er als volgt uit:

* 1e afspraak / er wordt bekeken of er een nagelbedverlenging nodig is of een verlenging van gel, om de nagels sterker te maken en het bijten tegen te gaan. De verlenging zal niet ver over de natuurlijke nagel rand heen gezet worden. Dit is voor uw een vreemd gevoel want dit bent u niet gewend, en zal dus ook sneller aanleiding geven tot bijten. U krijgt een flesje nagelriemolie mee en 2x daags moet dit worden in gemasseerd!


*2e afspraak / ( 1 week nadat de nieuwe set is geplaatst ) De nagels worden gecontroleerd, eventueel worden hoekjes of randjes weg gevijld zodat u niet in de verleiding kunt komen deze af te bijten. Mocht er een breuk zijn zal deze voor u worden gerepareerd.                   


*3e  afspraak ( 2 weken nadat de nieuwe set is aangebracht )  Omdat nagels van nagelbijters in het begin erg snel groeien worden na 2 weken de nagels opgevuld en bijgewerkt. De nagels worden ook weer kort en mooi in model gevijld.


*4e afspraak ( 3 weken nadat de nieuwe set is aangebracht ) De nagels worden gecontroleerd en daar nodig gerepareerd. Eventueel worden hoekjes of randjes weg gevijld.


*5e afspraak ( 4 weken nadat de nieuwe set is aangebracht) Nu volgt de tweede opvulbehandeling.

De nagels worden ook weer korter gevijld en mooi in model gevijld.


*6e afspraak ( 5 weken nadat de nieuwe set is aangebracht) De nagels worden gecontroleerd.

Eventueel worden hoekjes of randjes weg gevijld.


*7e afspraak ( 6 weken nadat de nieuwe set is aangebracht ) De derde en laatste opvulbehandeling.

De nagels worden ook weer korter gevijld en mooi in model gevijld.


** Na dit arrangement word er samen met u bekeken of u de nagels laat verwijderen of dat u ervoor kiest per 2,3 of 4 weken te laten bijvullen.


Arrangement prijs  euro 169,95  inclusief:

1 x nieuwe set kort model

3 x Controle & kleine reparaties 

3 x Opvulbehandeling keuze uit Naturel/French/incl Gelpolish

1 x flesje nagelriemolie

7 x Minimanicure die zich richt op de nagelriemen


Het bedrag van het arrangement dient bij de eerste afspraak betaald te worden. Als u tussentijds stopt met de behandeling, wordt er geen geld teruggegeven.


Samen gaan we zorgen voor mooie nagels, zodat uw visite kaartje altijd gezien mag worden!bottom of page