top of page

Omgaan met kunstnagels/nagels 


Zorg dat u minimaal 1 x per dag uw nagelriemen insmeert met een verzorgende nagelriemolie. Dit houd uw nagelriemen soepel waardoor ze minder snel zullen barsten. Ook blijft de kunstnagel beter zitten, en het verzorgt ook de natuurlijke nagel! 


Als uw de kunst nagel wilt vijlen, gebruik dan altijd een papieren vijl met een stalen vijl kunnen de nagels smetten!


Knip nooit een kunstnagel, deze zal scheuren of breken!


Als u uw kunstnagel zelf heeft gelakt met nagellak en u wilt de lak verwijderen, gebruik dan altijd een remover zonder aceton om dat dit de kunstnagel aan zal tasten en de natuurlijke nagel uitdroogt!


Meld bij uw eerste behandeling altijd wanneer u medicijnen gebruikt, dit kan van invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of afbreken, indien u dit niet meldt kan Party Boutique niet verantwoordelijk gehouden worden.


Wanneer u uw nagels aan de onderkant wil schoonmaken, kan dit met een zachte tandenborstel of elektrische tandenborstel in rustige stand met water en zeep of klein beetje tandpasta! Gebruik producten zonder Lanoline, dit is dierlijk vet, welke de (kunst) nagels aantast! 


Gebruik u nagels niet als gereedschap! Pak een lepeltje om een blikje te openen en werk met de zijkant van de hand met het bed op te maken! Behandel uw visite kaartje met zorg.


Wanneer uw in de tuin werkt, gebruik altijd handschoenen! In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder de nagels kunnen kruipen bij een minimale loslating van de kunstnagel/ of gelpolish en dit brengt schade aan.


Bepaalde schoonmaakproducten (b.v Cillitbang, Antikal, Blue Wonder, Amoniac) kunnen de (kunst)nagels aantasten! Gebruik dan dus altijd handschoenen.


Trek nooit de nagels er zelf af, hiermee zou u uw nagels blijvend kunnen beschadigen laat dit vakkundig verwijderen bij Party Boutique op de prijslijst staat alle info vermeld! 


Als u voor het eerst kunst(nagels) laat behandelen dan zijn dit wat tips waar je heel makkelijk mee kunt omgaan en die heel snel wennen

Als u om de 3 a 4 weken uw (kunst)nagels laat bijwerken dan weet ik zeker dat u er optimaal plezier van heeft!


Graag tot snel bij Party Boutique ( een momentje voor jezelf)

bottom of page